درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد

امیرعبداللهیان در گفتگو با سی. ان. ان: اشتباه فاحش اسرائیل با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد

«حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با سی‌ان‌ان تاکید کرد که پاسخ ما به رژیم اسرائیل محدود و حداقلی بود و می‌توانستیم پاسخ بزرگ‌تری بدهیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۲۳۶۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه همچنین تاکید کرد که در نامه‌ای به کاخ سفید اطمینان خاطر دادیم که اشتباه فاحش رژیم اسرائیل با پاسخ قاطع ایران مواجه خواهد شد.

به گفته امیرعبداللهیان، اگر رژیم اسرائیل اقداماتی علیه منافع ایران دهد، پاسخ ما فوری و در بالاترین سطح خواهد بود.

وزیر امورخارجه در گفتگو با سی. ان. ان تاکید کرد که ما به دنبال بحران در خاورمیانه نیستیم و امیدواریم رژیم اسرائیل اشتباه فاحش را تکرار نکند.

پیش از این نیز، حسین امیر عبد اللهیان رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل عملیات نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران علیه مواضع نظامی رژیم متجاوز صهیونیستی در چهارچوب دفاع مشروع و حقوق بین‌الملل را تشریح کرد و گفته بود: با وجودی که ایران قادر بود این عملیات را در شعاع گسترده‌تری انجام دهد، صرفاً آن بخش از مواضع نظامی رژیم صهیونیستی هدف قرار داده شد که از آنجا حمله به سفارت کشورمان در دمشق صورت گرفته بود.

امیرعبداللهیان ضمن تشکر از تلاش‌های دبیرکل سازمان ملل متحد در کمک به مردم فلسطین افزود: ناکارآمدی شورای امنیت و عدم محکومیت حمله رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق، موجب شد تنها گزینه‌ای که در برابر کشورم باقی بماند، دفاع مشروع از خود و تنبیه رژیم صهیونیستی بود.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن یادآوری اینکه امنیت منطقه برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بسزایی برخوردار است، تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و متحدانش در حال قتل عام و نسل کشی کودکان و زنان بی دفاع فلسطینی در غزه است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار